Pri autonehode zomrel herec Paul Walker, známy zo série Rýchlo a zbesilo

NETKY.SK • 1 December 2013, 10:06 • 2 min
Pri autonehode zomrel herec Paul Walker, známy zo série Rýchlo a zbesilo

SANTA CLARITA - Pri autonehode zahynul dnes americký herec Paul Walker, známy predovšetkým zo série filmov pod názvom Rýchlo a zbesilo.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pri autonehode zahynul dnes americký herec Paul Walker, známy predovšetkým zo série filmov pod názvom Rýchlo a zbesilo. Informovala o tom agentúra AP.

Walker podľa nej prišiel o život pri havárii severne od Los Angeles v štáte Kalifornia. Ďalšie podrobnosti neboli bezprostredne zverejnené. Herec zomrel vo veku 40 rokov.

Tragická autonehoda si podľa úradu miestneho šerifa v Los Angeles vyžiadala dve obete. Svedkovia uviedli, že Walker sedel za volantom červeného vozidla značky porsche. Na fotografiách z miesta činu bolo vidieť rozmetané kúsky kovu a skla, píše AP.

Vo vyhlásení na Walkerovej stránke na sociálnej sieti sa uvádza, že herec bol spolujazdcom vo vozidle jedného zo svojich priateľov a k nehode došlo vo chvíli, keď smerovali na charitatívnu akciu, uviedol server Abcnews.go.

Vodič podľa neho stratil kontrolu nad červeným porsche, ktoré narazilo do stromu, explodovalo a začalo horieť.

Walker pracoval na najnovšom filme zo spomínanej série Rýchlo a zbesilo (Fast & Furious). Hral tiež v napínavej dráme Hours (Hodiny) z obdobia vyčíňania hurikánu Katrina, ktorú by mali predstaviť tento mesiac.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies