Premiér SR Robert Fico po rozhovore pre TA3: Opozícia je frustrovaná

NETKY.SK • 22 December 2023, 07:33 • 2 min
Premiér SR Robert Fico po rozhovore pre TA3: Opozícia je frustrovaná

Frustrovaná opozícia chcela Slovákov pripraviť o stabilitu a sociálne istoty sabotážou a deštrukciou parlamentu, uviedol Robert Fico.

slovakia

left justify in out

Moderátor TA3 Braňo Král viedol vo štvrtok rozhovor s premiérom SR Robertom Ficom.

"Frustrovaná opozícia chcela Slovákov pripraviť o stabilitu a sociálne istoty sabotážou a deštrukciou parlamentu. My sme to nedovolili a napriek ich hlúpej parlamentnej obštrukcii sme štátny rozpočet dokázali schváliť!" komentoval premiér aktuálnu politickú situáciu po rozhovore aj na svojom facebooku.

Ako uviedol, slovenské príslovie hovorí: "Pošli blázna, príde blázon." "Teraz ich však vďaka jednému bláznovi prišlo do parlamentu celé stádo. Dupú, rehocú sa a tliachajú nezmysly."

"Veď čo tam po občanoch a ohrození ich životnej úrovne. Čo tam po živote štátu a jeho renomé v zahraničí. Oni majú len jeden cieľ, deštrukciu. Však Slováci to zaplatia a nakoniec bude zlá len tá hnusná slovenská vláda. Taká je mentalita frustrovanej opozície," dodal Robert Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Foto: Braňo Král v rozhovore s Robertom Ficom. (Archiv B. Král / TA3)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies