Prekazený teroristický útok na bratislavskom letisku: Muž mal v batohu bombu!

NETKY.SK • 18 September 2013, 13:29 • 2 min
Prekazený teroristický útok na bratislavskom letisku: Muž mal v batohu bombu!

BRATISLAVA - Bezpečnostným zložkám na Bratislavskom letisku sa podarilo zadržať podozrivého pasažiera, ktorému v batožine objavili bombu. Mimoriadnu situáciu potvrdil riaditeľ letiska. Muža momentálne vypočúvajú. Informuje o tom webová stránka topky.sk.

slovakia

left justify in out

"Môžem vám potvrdiť, že dnes ráno na bratislavskom letisku identifikovali cestujúceho s batožinou, ktorý cestoval v skupine, a ktorá vykazovala všetky známky aktívneho výbušného systému," povedal Topkám riaditeľ letiska Ivan Trhlík. Podľa informácií portálu je podozrivý páchateľ občan Slovinska a mal letieť do španielskej Malagy. Momentálne zložky preverujú, či nie je napojený na nejakú teroristickú skupinu vzhľadom na to, že Malaga je považovaná za jedno z centier arabských radikálov.

Slovinec sa údajne bráni tým, že zariadenie je určené na liečenie chorých na psoriázu. Podľa Trhlíka bola v súčinnosti so špeciálnymi bezpečnostnými zložkami batožina preskúmaná, výsledky vyhodnotenia však portálu presne neprezradil. Zopakoval však, že naozaj javila všetky známky aktívneho výbušného systému. Podľa neho sa za posledné roky nevyskytla na letisku taká explicitná situácia, ako práve táto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies