Prejedli ste sa? Toto vám zaručene pomôže

NETKY.SK • 26 December 2016, 13:16 • 2 min
Prejedli ste sa? Toto vám zaručene pomôže

BRATISLAVA - Počas Vianoc sa aj tým nejdisciplinovanějším stravníkom môže stať, že to s jedlom preženú. Máme pre vás preto niekoľko prírodných tipov, ako si od prejedeného žalúdka pomôcť.

slovakia

left justify in out

Aj keď ste sýti až nadmieru, mali by ste dostatočne piť. Práve vhodné nápoje vám pomôžu od toho nepríjemného pocitu, že vám praskne brucho. Dajte si ideálne bylinkový čaj, napríklad mätový, feniklový, harmančekový, či priamo bylinnú zmes na podporu trávenia.

 

Jedným z najjednoduchších prírodných receptov pre úľavu od prílišnej sýtosti je voda s pár kvapkami ochucovadla. Do vody nakvapkajte napríklad šťavu vytlačenú z citróna alebo jablčný ocot.

 

Ak doma pestujete aloe vera, určite to využite. Gél, ktorý sa nachádza v listoch tejto rastliny, má takmer zázračné účinky. Okrem iného je skvelý aj pri žalúdočných ťažkostiach.

 

Pri prejedení môžete vyskúšať aj niektorú z babských rád. Skúste napríklad lyžičku olivového oleja zmiešanú s niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy.
 

Asi najúčinnejším spôsobom, ako nielen uľaviť presýtenému žalúdku

 

, ale trochu povzbudiť aj spaľovanie, je zaradenie nejakej pohybovej aktivity.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies