Predsedníctvo strany Most-Híd odvolalo bratislavského predsedu

NETKY.SK • 20 November 2014, 10:45 • 2 min
Predsedníctvo strany Most-Híd odvolalo bratislavského predsedu

BRATISLAVA – V strane Most-Híd padajú po komunálnych voľbách prvé hlavy. Predsedníctvo strany odvolalo z funkcie okresného predsedu v Bratislave Attilu Horvátha.

slovakia

left justify in out

Na jeho miesto dosadilo krajského podpredsedu Rastislava Žitného. Podľa informácií agentúry SITA Horváth otvorene kritizoval nominácie niektorých kandidátov do komunálnych volieb. Výsledky komunálnych volieb majú mať dopad na viacerých funkcionárov v strane.

 

Podľa podpredsedníčky Mosta-Híd Lucie Žitňanskej dôvodom personálnej zmeny je snaha o posilnenie regionálnych štruktúr pred blížiacimi sa parlamentnými voľbami. Ako povedala, v strane považovali za potrebné, aby na čele okresu stál zvolený poslanec bratislavského mestského zastupiteľstva Rastislav Žitný. 

 

Predseda Mosta-Híd Béla Bugár už v nedeľu avizoval, že neúspechom strany v Dunajskej Strede, kde sa Most-Híd nepresadil, sa budú zaoberať stranícke orgány. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies