Predsa len sa vráti Tornádo z Tijuany

NETKY.SK • 14 Január 2016, 16:16 • 2 min
Predsa len sa vráti Tornádo z Tijuany

MEXICO CITY - Tridsaťsedemročný mexický profesionálny boxer Antonio Margarito bude po dlhej odmlke znova bojovať 5. marca 2016 v metropole svojej domoviny proti krajanovi Jorgemu Paézovi ml.

slovakia

left justify in out

Súboj sa uskutoční dva týždne pred 38. narodeninami "Tornáda z Tijuany". Informovala o tom boxerská sekcia webu USA Today.


Margarito zatiaľ naposledy bojoval v roku 2011, keď ho v odvete technickým knokautom v desiatom kole zdolal portorický rival Miguel Cotto. Mexičan doplatil na obnovenú fraktúru pravej slznej kosti, ktorú mu predtým v tom istom kalendárnom roku spôsobil Manny Pacquiao. Napriek tomuto vážnemu zraneniu však dokázal Margarito proti filipínskemu pästiarovi "prežiť" všetkých dvanásť kôl, čo z jednej stránky vyvolalo obdiv, no z druhej tiež pobúrenie z riskovania trvalého poškodenia zraku. V roku 2009 ho pred zápasom s Američanom Shanom Mosleym usvedčili z prípravy sadrovej bandáže pod rukavicami, rovnaký tieň podozrenia naňho následne padol aj v súvislosti s víťazstvom spôsobom TKO nad Cottom v ich prvom vzájomnom dueli rok predtým.
Antonio Margarito teraz tvrdí, že jeho oko je stopercentne zahojené.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies