Prečo ich nikto nemá rád?

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 12:12 • 2 min
Prečo ich nikto nemá rád?

BRATISLAVA - Možno sú bohatí a každý ich pozná, ale to im nezaručuje obľúbenosť u fanúšikov. Arogantné správanie, hviezdne maniere, mnohoženstvo...to je len zopár dôvodov, prečo tieto osobnosti nemajú množstvo obdivovateľov. Ktorí sú to?

slovakia

left justify in out

Donald Trump

Americký podnikateľ, investor, realitný magnát a kandidát na prezidenta Spojených štátov má pekne veľké ústa. Verejne uráža ženy, vyvoláva konflikty a myslí si, že len jeho názor je ten správny. Už teraz sa mnoho ľudí bojí čo bude, ak by vyhral voľby.

obrazok

Kim Kardashian

Táto hviezda nemá množstvo obdivovateľov pre to, ako sa snažila dostať do povedomia verejnosti. Najskôr to skúsila v herectve, potom otvorila vlastný butik, ani to ale nebola žiadna "výhra". Neskôr sa na verejnosť dostalo domáce erotické video, no a zakončila to tým, že sa vydala za Kenya Westa. Tým sa dostala do najvyšších kruhov a patrične si to užíva. Natáča reality šou priamo z domu, vyhotovuje stovky selfie denne a celý svet rieši jej holý zadok. 

obrazok

Charlie Sheen

Posledné roky to s ním ide pekne z kopca a jeho správanie už presahuje všetky hranice dobrých mravov. Okrem toho, že neustále striedal ženy bol veľa krát prichytení pod vplyvom drôg alebo alkoholu. A pozitívny HIV test mu na popularite tiež nepridáva.

obrazok

Paris Hilton

Americká "celebrita" a dedička siete hotelov patrí už mnoho rokov medzi najmenej obľúbené hviezdy. Blondínka rada kritizuje ostatných, má neustále problémy so zákonom, je až prehnane sebavedomá a sama sa nazýva ikonou desaťročia. Kde však na to prišla? Všetky jej filmy kritika odsúdila a spevácke "schopnosti" zrovna tak. Čo však Paris v najmenšom nevadí, pretože o sebe hovorí ako o novodobej Marilyn Monroe.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies