Pre dopravnú nehodu je uzatvorená cesta medzi Budmericami a Modrou

NETKY.SK • 27 November 2016, 15:51 • 2 min
Pre dopravnú nehodu je uzatvorená cesta medzi Budmericami a Modrou

BRATISLAVA - Hasiči z Pezinka momentálne zasahujú pri dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel na ceste II. triedy medzi obcami Budmerice a Modra.

slovakia

left justify in out

V dôsledku nehody je cesta uzatvorená. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

 

Podľa doterajších informácií pri výjazde z Budmeríc v smere na Modre prešlo nákladné motorové vozidlo zn. Mercedes Sprinter do protismeru, kde následne došlo k zrážke s vozidlom zn. Opel Astra. "Pri zrážke utrpeli zranenia celkovo tri osoby vo vozidlách, boli prevezené na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," uviedol krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Celkovú škodu vyčíslili na cca 10.000 eur. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody vyšetruje polícia.

 

"Z dôvodu dokumentovania, ako aj odstraňovania následkov tejto nehody je v súčasnej dobe úsek cesty II/504 z Budmeríc do Modry neprejazdný," spresnil Szeiff. Doprava je odklonená cez obce Častá, Báhoň a Štefanová.

 

Na mieste nehody zasahuje päť hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies