Požiar zničil tri domy v Slovenskej Krivej!

NETKY.SK • 4 Máj 2023, 15:00 • 2 min
Požiar zničil tri domy v Slovenskej Krivej!

Humenné, 4. mája (TASR) - V stredu popoludní (3. 5.) zasiahli plamene požiar tri rodinné domy v obci Slovenské Krivé, ktorá sa nachádza v okrese Humenné.

slovakia

left justify in out

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, Daniel Džobanik, informoval TASR, že príčiny požiaru sú zatiaľ neznáme a stalo sa to v blízkosti drevárne pri jednom z miestnych domov. Následne sa však oheň rozšíril na tri susedné rodinné domy. Šťastím však bolo, že výbuchy a zranenia ľudí sa podariť zabrániť.

Na mieste požiaru boli prítomní odborníci, ktorí vyčíslili škody na najmenej 20 000 eur. Zisťovateľ príčin požiarov informoval, že pravdepodobne k požiaru došlo v dôsledku nedbanlivosti osoby, ktorá manipulovala s otvoreným ohňom v blízkosti lahko horľavých predmetov, ako sú napríklad kartóny papiera a suché drevo. Polícia zahájila trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia, aby identifikovala podozrivého z nezodpovedného správania a aby sa v budúcnosti podobné tragédie zabránili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies