Posledný júnový víkend bude patriť festivalu Dni Petržalky 2023

NETKY.SK • 26 Apríl 2023, 15:00 • 2 min
Posledný júnový víkend bude patriť festivalu Dni Petržalky 2023

BRATISLAVA - Posledný júnový víkend bude v najväčšej bratislavskej mestskej časti opäť patriť tradičnému festivalu Dni Petržalky 2023. Jeho v poradí 26. ročník sa uskutoční v rozšírenej podobne od 23. až 25. júna v areáli Závodiska Dostihovej dráhy na Starohájskej ulici.

slovakia

left justify in out

Konkrétny program chce samospráva predstavovať postupne. Informovala o tom hovorkyňa Petržalky Mária Halšková. Okrem rozšírenia programu z pôvodných dvoch na tri dni prejde zmenou aj umiestnenie pódia a stánkov. Dejisko diania sa po novom presunie do stredu zelenej plochy závodiska.

 

img

 

Pre návštevníkov avizuje mestská časť i väčší výber občerstvenia. "Stánkový predaj plánujeme rozšíriť. K dispozícii budú aj naše vlastné stánky s pukancami a cukrovou vatou zdarma," približuje Jana Hrehorová z kancelárie starostu. Dni Petržalky prilákajú každoročne desaťtisíce návštevníkov. Vstup na podujatie je bezplatný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies