Polícia zverejnila FOTO zadržaného kriminálnika: Ženy chcú ísť do väzenia s ním!

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 16:44 • 2 min
Polícia zverejnila FOTO zadržaného kriminálnika: Ženy chcú ísť do väzenia s ním!

STOCKTON – Zadržali modela?! Polícia v kalifornskom meste Stockton ako obvykle zverejnila fotografiu kriminálnika na svojej Facebookovej stránke. Fotka vyvolala na internete obrovské šialenstvo.

slovakia

left justify in out

Jeremy Meeks je neuveriteľne fotogenický. Polícia ho zadržala za držanie zbraní a tradične ho pri presúvaní do jeho cely odfotili.

 

Polícia mesta Stockton zverejňuje fotografie zadržaných kriminálnikov na facebookovom profile, kde skončil aj Meeks. Netušili však, aké šialenstvo fotografia medzi ženami vyvolala. Do dnešného dňa má Meeks viac ako 57-tisíc lajkov, 16-tisíc komentov a 6,5-tisíca zdieľaní.

 

img

 

Mnohé neveria, že ide o kriminálnika, niektoré si ho chcú vziať a iné sa zas chcú nechať zavrieť s ním do cely.

Nech vyzerá akokoľvek súd mu určil kauciu vo výške 900-tisíc dolárov. Na súd si teda s najväčšou pravdepodobnosťou počká vo väzbe.

 

Na Facebooku a Twitteri sa však začali organizovať zbierku, aby ho dostali von. Chceli by ho vidieť módnych prehliadkach. Niektorí už dokonca aj ukázali, ako by tam vyzeral.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies