Polícia žiada svedkov dnešnej nehody auta s trolejbusom o pomoc

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 12:52 • 2 min
Polícia žiada svedkov dnešnej nehody auta s trolejbusom o pomoc

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystrická polícia objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes o 7.30 h na Námestí L. Svobodu v Banskej Bystrici. Svedkov žiada o pomoc.

slovakia

left justify in out

"K dopravnej nehode došlo tak, že neznámy vodič neznámeho motorového vozidla pri vychádzaní z parkovacieho miesta ohrozil vodiča trolejbusu, ktorému nedal prednosť v jazde. Ten musel náhle a prudko zabrzdiť, aby nedošlo k zrážke vozidiel, následkom čoho 61-ročná cestujúca, stojaca v trolejbuse, spadla na zem a utrpela zranenie hlavy. Vodič auta po udalosti pokračoval v jazde smerom na Jedľovú ulicu," priblížila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.
     

Polícia žiada svedkov nehody prechádzajúcich uvedeným úsekom, aby jej poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na číslo 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies