Polícia obvinila košickú partiu: Vyhrážali sa smrťou

NETKY.SK • 5 Február 2014, 14:29 • 2 min
Polícia obvinila košickú partiu: Vyhrážali sa smrťou

BRATISLAVA - Päť mužov z košickej kriminálnej scény obvinila Národná kriminálna agentúra z nebezpečného vyhrážania, výtržníctva a marenia spravodlivosti.

slovakia

left justify in out

Väčšina z nich má bohatú trestnú minulosť, iba jeden doteraz nebol trestaný. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová.
     
"Zdochnete celá rodina, neopovážte sa ísť na políciu," mala znieť vyhrážka voči tým, ktorí na nich podali trestné oznámenie. Podľa policajných informácií sa viacerým ľuďom opakovane vyhrážali ublížením na zdraví a smrťou, prišlo aj na fyzické útoky - bitie päsťami, udieranie pivovou fľašou po hlave.
     
Dobiášová ďalej informovala, že polícia obvinila Mareka Á., Alexandra M., Jozefa F., Mareka F. a Marcela Z., všetci pochádzajú z Čiernej nad Tisou. Ak sa im preukáže vina aj na súde, hrozí im väzenie od jedného do šiestich rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies