FOTO MIMORIADNE pátranie: Uniesol Andreu jej exmanžel?!

NETKY.SK • 14 December 2016, 19:22 • 2 min
FOTO MIMORIADNE pátranie: Uniesol Andreu jej exmanžel?!

BRATISLAVA – Polícia stále pátra po 34-ročnej Andrei Vlčekovej, ktorú v utorok medzi 07:00 a 08:00 uniesli pravdepodobne v blízkosti škôlky na Ulici R. Dilonga v Hlohovci.

slovakia

left justify in out

Hľadaný je už aj jej bývalý partner 46-ročný Miroslav Vlček z Veľkých Ripnian. Agentúru SITA o tom informoval Martin Wäldl z Prezídia PZ. Po mladej žene v utorok pátrali policajti Národnej kriminálnej agentúry aj za pomoci vrtuľníka. Prípadní svedkovia, ktorí si všimli čokoľvek podozrivé, môžu zavolať na linku 158.

 

img

 

Od rána bol na nohách celý Hlohovec. NAKA pátrala po mamičke, ktorú mal uniesť jej bývalý manžel.


Mladá žena bola na striebornej Škode Superb s evidenčným číslom HC 174 BV. Do jej auta si údajne sadli dvaja muži a donútili ju odísť.

 

Polícii pomôžu akékoľvek informácie o posádke a pohybe červeného Peugeota 206 s číslom TO 271 AN, ktoré videli na mieste činu, a tiež o hľadanom Miroslavovi, napríklad o jeho pohybe v posledných dňoch, o spoločnosti, v ktorej sa pohyboval, prípadne o iných podozrivých okolnostiach.

 

img

 

Miroslava Vlčeka pustili pred mesiacom z vyšetrovacej väzby na kauciu. Na krku má podozrenie z podvodov. Andrei sa údajne z väzenia vyhrážal kvôli tom, že údajne rozpredala majetok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies