Polícia hľadá nezvestného muža s duševnou poruchou: Môže byť nebezpečný!

NETKY.SK • 18 Júl 2014, 15:17 • 2 min
Polícia hľadá nezvestného muža s duševnou poruchou: Môže byť nebezpečný!

BRATISLAVA/PREŠOV - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnom Milanovi Mačovi zo Starej Ľubovne. Mačo, narodený 5. júna 1982, trvale bytom Stará Ľubovňa, Podsadek 110, bol prechodne umiestnený do centra sociálnych služieb Clementia v Ličartovciach v okrese Prešov.

slovakia

left justify in out

Nezvestný je od 16. júla, keď okolo tretej popoludní odišiel z Centra v Ličartovciach na neznáme miesto. Nemá pri sebe žiadne doklady. Milan Mačo trpí duševnou poruchou a môže byť nebezpečný sebe aj druhým.


Hľadaný je vysoký 175 cm, štíhlej postavy, má krátke čierne rovné vlasy vyčesané dohora, hnedé oči a pomalú chôdzu. Naposledy mal na sebe čierne trojštvrťové nohavice a tmavočervené tričko. Nad ľavým okom má jazvu. 

Akékoľvek poznatky o nezvestnom Milanovi Mačovi možno oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, telefón 0961 80 3371, prípadne na linku 158. O pátraní agentúru SITA informoval Daniel Džobanik z prešovskej krajskej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies