Policajti odhalili páchateľa, ktorý lúpil v banke v Bratislave

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 12:08 • 2 min
Policajti odhalili páchateľa, ktorý lúpil v banke v Bratislave

BRATISLAVA - Policajti odhalili páchateľa, ktorý koncom apríla lúpil v banke na Rovniakovej ulici v bratislavskej Petržalke.

slovakia

left justify in out

Z pobočky si síce nič neodniesol, na svedomí má však aj ďalšie ozbrojené prepady v tejto mestskej časti. Škody, ktoré spôsobil presiahli 3 500 eur. Maskovaný slnečnými okuliarmi a šatkou vtrhol do banky popoludní 26. apríla. Zamestnancov ohrozoval zbraňou, následne sa však otočil a z miesta ušiel. Z toho činu polícia obvinila 31-ročného Andreja z Bratislavy. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, Bratislavčan lúpil v apríli aj v pohostinstve na Gessayovej ulici. Zamestnankyňu prepadol vo chvíli, keď odchádzala z prevádzky, a koncom mesiaca zavítal aj do stávkovej kancelárie na Námestí hraničiarov. Začiatkom mája zase lúpil v potravinách na Osuského ulici. Pri prepadoch nebol nikto zranený. Andrejovi za tieto činy hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies