Polanského obeť tvrdí, že prípad by sa mal ukončiť

NETKY.SK • 14 Júl 2010, 07:23 • 2 min
Polanského obeť tvrdí, že prípad by sa mal ukončiť

Polanského obeť tvrdí, že prípad by sa mal ukončiť

slovakia

left justify in out

img

Samantha Geimerová, ktorá sa ako 13-ročná tínedžerka stala obeťou v prípade sexuálneho zneužitia Romanom Polanským, vyhlásila, že režisér nie je pre nikoho hrozbou a obvinenia proti nemu by mali byť zrušené.
      Geimerová, ktorá už dávno odhalila verejnosti svoju totožnosť, uviedla pre denník Los Angeles Times v dnes zverejnenom článku, že prípad mal byť vyriešený pred 33 rokmi, keď sa stal.
      "Čo je veľa, to je veľa," vyhlásila o pretrvávajúcich snahách Spojených štátov trestne stíhať Polanského. O svojom vyrovnaní s režisérom v občiansko-právnom spore má zakázané rozprávať, ale ako uviedla, vyrovnanie nemá vplyv na jej názory. "Vnímam to tak od začiatku," vysvetlila.
      Polanski sa priznal k protizákonnému pohlavnému styku s ňou v rámci dohody o priznaní viny, ktorá je predmetom sporov. Švajčiarske úrady odmietli v pondelok vydať oscarového režiséra do USA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies