Pokovič po prehre s Podolskom 0:2: Bez gólov sa nedá vyhrávať

NETKY.SK • 12 December 2013, 09:59 • 2 min
Pokovič po prehre s Podolskom 0:2: Bez gólov sa nedá vyhrávať

MINSK - Bez bodového zisku i streleného gólu sa skončil stredajší domáci súboj Dinama Minsk v Kontinentálnej hokejovej lige s Viťazom Podolsk (0:2).

slovakia

left justify in out

"Bol to pre nás veľmi ťažký zápas," citovala oficiálna internetová stránka Dinama slovenského trénera Ľubomíra Pokoviča, ktorého vedenie zároveň defitívne potvrdilo vo funkcii hlavného kouča. "Nedokázali sme prekonať brankára Lisutina. Mali sme na to dostatok príležitostí, hlavne v prvej tretine. Mali sme aj veľa presiloviek. Svoje šance nevyužili ani Kiriuščenko s Kitarovom, ktorí boli sami pred brankárom, ale góly z toho neboli. A bez gólov sa vyhrať nedá."

Za jednu z príčin prehry označil Pokovič nevyužité presilovky. "Strieľali sme z uhlov. Musím povedať, že Viťaz hral veľmi dobre a aktívne pri mantineloch. Chceli sme cloniť brankárovi, ale všetko, čo išlo na neho, chytil. Nemôžem povedať, že sme mali veľa dobrých striel v presilovkách, ale strely tam boli. Všetko však kryl súperov brankár."

Na otázku, aké dostal úlohy po tom, čo ho potvrdili vo funkcii hlavného trénera, Pokovič uviedol: "Úloha je vždy dobre hrať. A tiež, aby boli dobré výsledky." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies