FOTO: Česi fandia Slovákom! Medzi fanúšikmi sme stretli aj celebritu z reklamy pre dospelých

NETKY.SK • 14 Máj 2019, 15:11 • 2 min
FOTO: Česi fandia Slovákom! Medzi fanúšikmi sme stretli aj celebritu z reklamy pre dospelých

BRATISLAVA – V pokojnom závetrí Tehelného poľa a Národného tenisového centra sme natrafili na desiatky českých fanúšikov. V blízkosti tenisových kurtov a niekdajšieho velodrómu si vytvorili útulnú minifanzónu, kde sa samozrejme čapuje iba české pivo a na zimný štadión je to pár krokov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Medzi priaznivcami sme natrafili aj na českého herca Honzu Sekeru, ktorého preslávila jemne lascívna séria reklám na produkty určené výhradne pre mužov. "Prišli sme na otočku autobusom, takže si pozrieme zápas a večer sa vraciame do Prahy , " uviedla Sekera (na foto v strede). "To sú Pražáci, nie Česi...," podpichovali ho jeho dobre naladení kolegovia odetí v českých dresoch (bolo to ešte pre súbojom s Ruskom, pozn.). "My fandíme samozrejme našim, ale potom najviac Slovákom. Ale keď sa stretneme vo finále, tak budeme opäť fandiť Čechom, dúfam, že sa nenahneváte," s úsmevom dodal ďalší veselý fanúšik spoza Moravy.

 

img

 

Česi napokon v zápase proti ruskému tímu ťahali za kratší koniec a prehrali rozdielom triedy. V bratislavskej aréne však cca 8000 českých fanúšikov vytvorilo elektrizujúcu atmosféru a v hľadisku jednoznačne vyhrali českí fanúšikovia.

 

img

 

"Kdo neskáče není Čech, hop-hop-hop", "My chceme gól", "Češi-Češi", boli najčastejšie pokriky zaplnenej arény. Kde tu zaznelo aj tradičné "Russia – Russia" alebo "Šajbu- Šajbu", ale tieto ruské pokriky nemali v hlučnom dave najmenšiu šancu.

 

Na pondelňajší šláger B-skupiny do Bratislavy zavítalo aj niekoľko osobností, hala vytlieskala Jaromíra Jágra alebo najlepšieho strelca českej futbalovej reprezentácie v histórii Jana Kollera. Ruskí fanúšikovia zasa ocenili potleskom prezidenta Ruskej hokejovej federácie a legendu ruského hokeja Vladislava Tretiaka.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies