Pohoda je slnečná, zahrali Chiki liki tu-a i Bilderbuch

NETKY.SK • 11 Júl 2015, 16:49 • 2 min
Pohoda je slnečná, zahrali Chiki liki tu-a i Bilderbuch

TRENČÍN - Multižánrový festival Bažant Pohoda vstúpil do tretieho dňa. Po chladnej noci si tisíce návštevníkov a návštevníčok užívajú slnečnú sobotu, trávnaté plochy sú plné opaľujúcich sa ľudí.

slovakia

left justify in out

Ďalší vyhľadávajú tieň, navštevujú diskusie či využívajú športové a iné aktivity. Areálom premáva vláčik, ale aj množstvo rodičov s deťmi v drevených vozíkoch. K typickej atmosfére letného festivalu prispievajú aj výborné výkony účinkujúcich.


Program na Bažant stagei odštartoval o 12:00 projekt Sendreiovci Le Orchestroha. Kapela Puding pani Elvisovej roztancovala dav, do ktorého klávesák a spevák Pino hodil aj najnovší album Tektonická platňa (2015). Veľký úspech mala aj ďalšia obľúbená festivalová formácia Chiki liki tu-a, ktorá vystúpila na Orange stagei. Po nej uviedol Braňo Jobus rakúsku kapelu Bilderbuch.


O 17:30 sa bude konať v Pohoda shope autogramiáda formácie Lola Marsh a o hodinu neskôr sa fanúšikovia a fanúšičky môžu stretnúť aj s Irie Révoltés.


Headlinerkou dnešného dňa je islandská speváčka Björk, ktorá sa na hlavnom pódiu predstaví o 20:00. Okrem nej program ponúka aj interpretov ako Les Ambassadeurs, of Montreal, Korben Dallas Symphony, Cocorosie , Darkstar, Roni Size Reprazent, Hybrid Minds, Turbowolf či Le Payaco. V Bažant kinematografe budú premietať dokument 38 (2014) a tiež Divoké historky (2014).


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies