Pohár UEFA Champions League odštartoval slovenskú púť pod Dubňom

NETKY.SK • 5 Október 2010, 07:47 • 2 min
Pohár UEFA Champions League odštartoval slovenskú púť pod Dubňom

Pohár UEFA Champions League odštartoval slovenskú púť pod Dubňom

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikovia slovenského futbalového majstra a účastníka skupinovej fázy Ligy Majstrov MŠK Žilina mali v pondelok ako prví na Slovensku možnosť odfotiť sa s legendárnym pohárom UEFA Champions League pred jedným zo žilinských nákupných centier. V piatok sa cenná trofej presťahuje do Bratislavy.
Niekoľko desiatok fanúšikov privítalo krátko po 15. hodine domácich futbalistov na čele s trénerom Pavlom Hapalom. "Po postupe do Ligy majstrov to bolo nadšenie. To bola nádhera, veľmi sme si to užívali. Teraz sme samozrejme trošičku precitli, pretože výsledky, ktoré nás sprevádzajú v Lige Majstrov nie sú ideálne. Ale ja stále verím, že nám zostávajú ešte štyri dôležité zápasy a že dokážeme v tých zápasoch zabrať. A presvedčiť našich fanúšikov, médiá a všetkých dohromady, že tam nie sme náhodou," skonštatoval po odfotografovaní sa s trofejou Hapal.
"Dojmy sú pekné, až na tie výsledky," zhodnotil doterajšie účinkovanie v Lige majstrov kapitán žilinských futbalistov Róbert Jež. "Ľudia po tom prvom zápase boli spokojní, po druhom vystúpení v Moskve už asi menej. Pretože tam ani tá hra nebola taká, ako by sme si aj my predstavovali. Určite budeme chcieť hrať to, čo sme hrali doteraz a môžeme len dúfať, že výsledky budú lepšie," dodal Jež.
Žilinskí futbalisti sa podľa Hapala pokúsia preniknúť medzi európsku elitu i o rok. "Budú sa o to pokúšať aj ostatné tímy. Ale viete, že to je šport a niekedy stačí málo, a buď tam ste alebo tam nie ste. My sme sa tam tento rok dostali a sme veľmi radi, že pohár tu môžeme privítať a že ho môžu naši fanúšikovia vidieť zblízka," povedal Hapal, ktorý by rád držal pohárom UEFA Champions League nad hlavou. Pripomenul však, že k nemu vedie nesmierne dlhá cesta.
S trofejou Ligy majstrov sa prišli vyfotografovať najmä mladí fanúšikovia žilinských šošonov a počkali si aj na autogramiádu jednotlivých hráčov. ôPrišiel som si po podpis Vladaviča, ktorému som držal palce už počas jeho prvého pôsobenia v Žiline," povedal tínedžer Nikolas. Podpisy s ním prišiel získať aj 14-ročný aktívny futbalista Tomáš. "Zápasy MŠK sledujem pravidelne. Najviac som si želal získať podpisy Patrika Mráza a kapitána Róberta Ježa," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies