Podnikateľky z celého Slovenska sa stretli vo Vozokanoch

NETKY.SK • 8 Apríl 2011, 07:41 • 2 min
Podnikateľky z celého Slovenska sa stretli vo Vozokanoch

Podnikateľky z celého Slovenska sa stretli vo Vozokanoch

slovakia

left justify in out

img

V tlačiarni Navi Graf vo Vozokanoch v okrese Galanta sa konalo zasadnutie Top centra podnikateliek pod názvom Business life. Spojené bolo s prehliadkou tlačiarne a prezentáciou výroby na tému Ako sa rodia noviny. Pracovné rokovanie pokračovalo na miestom obecnom úrade. Do Vozokán zavítalo 29 úspešných podnikateliek z celého Slovenska. TASR informovala prezidentka Top centra podnikateliek Elvíra Chadimová.
      Stretnutie podnikateliek z Top centra v niektorom z regiónov Slovenska patrí k tradičným aktivitám centra. "Takýmto spôsobom vytvárame možnosť všetkým ženám – podnikateľkám, aby sa zoznámili s predmetom podnikania jednotlivých členiek Top centra a v prípade Natálie Vicsápiovej, aby lepšie spoznali Podnikateľku roka 2010. Navyše sa takto utužujú vzájomné väzby medzi ženami, môžu si vymieňať skúsenosti v podnikaní, navzájom si poradiť a nabrať nové inšpirácie," odôvodnila voľbu miesta konania zasadnutia Chadimová s tým, že na zasadnutí boli prítomní aj starostovia - Vozokán Mikuláš Tončko a Tomášikova Zoltán Horváth, ktorí vystúpili s krátkymi prednáškami.
      "Bolo pre mňa veľkou cťou, že prišli k nám do tlačiarne podnikateľky aj z Levíc, Banskej Bystrice či Zvolena, že ich ani vzdialenosť neodradila od zámeru spoznať firmu, ktorú som viac ako desať rokov budovala, vybudovala takpovediac na zelenej lúke a má v súčasnosti niekoľkomiliónový obrat," povedala majiteľka vozokánskej tlačiarne Natália Vicsápiová.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies