Podľa Štefana Harabina ide o záchranu Slovenska a zachovanie rodiny, podporil i kroky ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej (+2xVIDEO)

NETKY.SK • 29 Január 2024, 13:07 • 2 min
Podľa Štefana Harabina ide o záchranu Slovenska a zachovanie rodiny, podporil i kroky ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej (+2xVIDEO)

Zoznam kandidátov na prezidenta SR sa uzavrie o polnoci v utorok. Podpisy pod svoju kandidatúru odovzdal už aj Štefan Harabin. Svoje šance vidí ako veľmi vysoké.

slovakia

left justify in out

Štefan Harabin v piatok odovzdal v Národnej rade SR takmer 18-tisíc podpisov občanov. V rozhovore počas odovzdávania zdôraznil, že v týchto voľbách ide o záchranu Slovenska pred vojnou, záchranu rodiny a o to, aby Slovensko nebolo zatiahnuté do vojny.

Myslí si, že šance má mimoriadne vysoké. „Keď to beriem rokov roku dozadu, bez jediného bilboardu som mal 15 percent. V názoroch som zostal ja jediný konzistentný, čiže ako národný kandidát som, myslím si, že mimoriadne silný."


„Ja som kandidátom národným, privítam podporu všetkých voličov, všetkých národno-vlasteneckých strán, ktoré to myslia so Slovenskom dobre. Ide o záchranu Slovenska, ide o záchranu rodiny. Ide o to, aby sme neboli vtiahnutí do vojny, ide o chlieb, pretože ľudia živoria,“ povedal Štefan Harabin.

Kandidát na prezidenta sa vyjadril i k petícii za odvolanie ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej.

Ministerka Martina Šimkovičová sa mimoriadne zodpovedne ujala rezortu kultúry. Zrušila peniaze pre sorošove projekty a presmerovala ich napríklad na Slovenskú filharmóniu, Maticu Slovenskú a ďalšie užitočné národné ustanovizne. Tento trend odstavuje od finančných dotácií rôznych mimovládnych darmožráčov. S prichádzajúcou stratou bezprácnej obživy, preto začínajú podnikať zúfale kroky, ktoré sú na hranici zákona, ak nie za ňou,uviedol vo zverejnenom videu.


Ako dodal, ministerstvo už podalo trestné oznámenie, lebo ide minimálne o trestný čin ohovárania, alebo poškodzovania cudzích práv.  Veď nie je normálne aby vás tu nejaký človek krivo obviňoval a ešte pod svoju trestnú činnosť zbieral podpisy, či už reálne, alebo fiktívne. Reagovať by mal aj generálny prokurátor Žilinka, lebo je to reálna trestná činnosť na rozdiel od škodovej udalosti viažucej sa na semafor, ku ktorému sa vyjadruje a dokonca začal trestné stíhanie.“

     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Foto: Štefn Harabin s podporovateľmi. (www.harabin2024.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies