Podivuhodné tragédie v americkom metre. Ľudia sú hádzaní na koľaje, znepokojenie sa stupňuje

NETKY.SK • 25 Október 2022, 09:44 • 2 min
Podivuhodné tragédie v americkom metre. Ľudia sú hádzaní na koľaje, znepokojenie sa stupňuje

NEW YORK – Len dvadsaťročný muž prišiel v pondelok o život v metre. Oblečenie sa mu zaseklo vo vagóne, čo spôsobilo, že bol vtiahnutý na koľaje.

slovakia

left justify in out

Najzvláštnejšie na tom je, že podobné tragické prípady sa odohrávajú v najväčšom dopravnom systéme častejšie najmä v poslednom období. Tri dni pred spomínaným úmrtím zasa niekto strčil cestujúceho pod vlak a obeť utrpela zlomenie kľúčnej kosti.

Keď sa posunieme ešte o niekoľko dní skôr, všimneme si zranenie nohy 26-ročného muža, ktorého sotil na koľaje bezdomovec.

Obyvatelia sú právom znepokojení, lebo násilie sa stupňuje a stupňuje, a preto by sa mal zvýšiť počet policajných hliadok, aby sa incidentom zabránilo.

Ďalším opatrením bude zavedenie bezpečnostných kamier, lebo v apríli tohto roku muž v metre vypustil dymovú bombu a spustil paľbu zo zbrane, čo sa nezaobišlo bez zranení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies