Počas Veľkej noci začne v Nitre premávať cyklobus

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 12:40 • 2 min
Počas Veľkej noci začne v Nitre premávať cyklobus

NITRA – Počas veľkonočných sviatkov začne v Nitre opäť premávať cyklobus. Sezónna linka mestskej hromadnej dopravy v Nitre C35 vyjde do ulíc po prvý raz v piatok 30. marca a premávať bude do 21. októbra.

slovakia

left justify in out

Aj v tomto roku ponúkne cyklistom, ale i bežným cestujúcim, spojenie sídlisk Klokočina a Chrenová s Mestským parkom a Zoborom. "Samozrejmosťou zostáva možnosť prepravy bicykla, a to bez akéhokoľvek poplatku navyše, takže cestujúci zaplatí len obvyklé cestovné za vlastnú prepravu," informovala Nitrianska organizácia cestovného ruchu (NOCR).

 

V tomto roku došlo k menšej zmene trasy linky, ktorá je medzi Chrenovou a mestským parkom vedená cez zastávku Predmostie na Mostnej ulici. "Z pôvodnej trasy sa vypúšťa zastávka Divadlo Andreja Bagara a Predmostie na Wilsonovom nábreží," oznámila NOCR.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies