Počas Levočskej púte obmedzia dopravu na viacerých miestach

NETKY.SK • 3 Júl 2018, 10:11 • 2 min
Počas Levočskej púte obmedzia dopravu na viacerých miestach

LEVOČA - Polícia upozorňuje všetkých účastníkov cestnej premávky, že počas Levočskej púte bude na pozemných komunikáciách v celom okrese obmedzená doprava. Prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik informoval, že dopravné obmedzenia budú platiť v sobotu 7. júla od 6. h do nedele 8. júla do 16. h.

slovakia

left justify in out

"Počas osobitného dopravného režimu budú v meste Levoča uzavreté miestne komunikácie na uliciach Športovcov, Ovocinárska, Sadová, Kláštorská, Košická a Námestie Majstra Pavla," konkretizoval Džobanik s tým, že v čase konania púte budú v Levoči zrušené všetky spoje mestskej hromadnej dopravy.

 

Všetky verejné parkoviská a záchytné parkovacie plochy vyznačia prenosným dopravným značením. Čiastočné obmedzenie z dôvodu parkovania autobusov po jednej strane komunikácie bude aj na ceste III/3225 vedúcej z mesta Levoča do Levočskej doliny.

 

"Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú opatrnosť a dôsledné dodržiavanie pokynov príslušníkov polície aj organizátorov podujatia," uzavrel hovorca.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies