Po snežení zablokovali kamióny úseky diaľnice M1 v Maďarsku

NETKY.SK • 7 December 2013, 11:47 • 2 min
Po snežení zablokovali kamióny úseky diaľnice M1 v  Maďarsku

BUDAPEŠŤ - Viaceré kamióny zablokovali dnes úseky severomaďarskej diaľnice M1 vedúcej od západnej hranice do Budapešti po intenzívnom snežení, počas ktorého v krátkom čase ráno napadalo päť centimetrov snehu. Na diaľnici v úsekoch žúp Komárom-Ostrihom a Fejér zakázali jazdu nákladných vozidiel.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry MTI sa na diaľnici vytvorila kolóna dlhá sedem kilometrov. Polícia neskôr musela úplne uzatvoriť úsek diaľnice od výjazdu do Taty, aby mohli povrch vozovky zbaviť poľadovice.

Autá idúce smerom na Budapešť odklonili na štátnu cestu číslo 1, na ktorú však pustili iba osobné vozidlá, nákladné autá polícia naviedla na parkoviská.

Vozidlá v smere do Györu púšťa polícia iba v sprevádzaných kolónach. Kamióny, ktoré na zľadovatenej vozovke zablokovali úsek v okolí Tatabánye, odstraňujú požiarnici.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies