Po malokarpatskom regióne budú premávať fanúšikovské autobusy

NETKY.SK • 28 Apríl 2011, 07:27 • 2 min
Po malokarpatskom regióne budú premávať fanúšikovské autobusy

Po malokarpatskom regióne budú premávať fanúšikovské autobusy

slovakia

left justify in out

Mesto Modra sa zapojí do projektu fanúšikovských autobusov počas majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji.
      Tie budú každý deň počas celého trvania šampionátu voziť záujemcov z Bratislavy na rôzne miesta malokarpatského regiónu. "Od 30. apríla do 15. mája bude Mestské informačné centrum na Štúrovej ulici v Modre východiskovým bodom pre program v meste," uviedol Roman Zelenay z MsÚ v Modra.
      Návštevníci hokejových majstrovstiev budú môcť zažiť aj jedno z najatraktívnejších podujatí na Malokarpatskej vínnej ceste, ktorým je Deň Otvorených pivníc s bohatou ponukou vín v originálnych priestoroch, ochutnať miestnu gastronómiu a užiť si sprievodný kultúrny program. Lístky na Deň otvorených pivníc bývajú vždy beznádejne vypredané, no bude záležať na majiteľoch tradične vyše 100 otvorených pivníc od Bratislavy až po Trnavu, ako situáciu početných návštevníkov šampionátu dokážu zvládnuť vo svojich prevádzkach.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies