Plus size modelka prišla na otvorenie Swarovski obchodu polonahá.

NETKY.SK • 10 November 2023, 10:30 • 2 min
Plus size modelka prišla na otvorenie Swarovski obchodu polonahá.

Za kilá navyše sa nehanbí, ale fanúšikovia váhajú, či to už nie je veľa

slovakia

left justify in out

V New Yorku sa otvorila nová predajňa populárnych šperkov Swarovski, ktoré sa vyznačujú leskom. Niet divu, že celebrity dorazili posiate kamienkami a flitrami. Ashley Graham neprišla len trblietavá, ale aj polonahá. Ashley Graham je modelka, ktorá propaguje nadmerné veľkosti. Sama má kilá navyše a je na ne náležite hrdá. V niektorých prípadoch ale fanúšikovia vidia viac, než by si priali. Niektorí to naopak kvitujú. Ashley dorazila na otvorenie Swarovski obchodu len v spodnom prádle, cez ktoré si vzala celopriehľadné šaty, vytvorené z kamienkov Swarovski. Bielizeň bola značky Skims. Oblečením síce šetrila, šperky nie – outfit doplnila kruhovými náušnicami, niekoľkými výraznými náhrdelníkmi a šperkom zdobiacim hornú polovicu tela. Obula páskové ihlové podpätky.

Fanúšikovia sa sporia, či je vhodné na to takúto akciu prísť v odhaľujúcom modeli, niektorým navyše vadí, že si to podľa ich slov nemôže dovoliť. Modelke odvaha nechýba, o tom žiadna. Nie je sa vlastne čomu diviť, sama seba označuje ako obhajkyňu takzvaného pozitívneho prístupu k svojmu telu. Dress code pravdepodobne tiež splnila, keď svoje krivky zahalila do kamienkových šiat, otázkou ale je, či je nutné za každú cenu ukazovať spodnú bielizeň, bez ohľadu na to, akú má daný človek postavu a tým skôr, pokiaľ ide o spoločenskú udalosť. 

Musíme ale uznať, že v poslednej dobe sa celebrity polonahé ukazujú celkom bežne, a to aj na formálnejších a prestížnejších akciách, aby upútali pozornosť, čo sa im nepochybne darí. Možno aj to bol účel Ashley Graham. Na akcii sa objavili ďalšie známe osobnosti, ako je Kim Kardashian alebo Gwyneth Paltrow.

Zdroj: www.zena-in.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies