Prenosy z fraúzskej najvyššej futbalovej súťaže Ligue 1.

NETKY.SK • 24 Jún 2011, 08:49 • 2 min
Prenosy z fraúzskej najvyššej futbalovej súťaže Ligue 1.

Prenosy z fraúzskej najvyššej futbalovej súťaže Ligue 1.

slovakia

left justify in out

img

Televízia Al-Džazíra kúpila práva na vysielanie zápasov francúzskej najvyššej futbalovej súťaže Ligue 1. Prenosy budú počas piatkov a nedieľ od roku 2012 do 2016.
      Francúzsku Ligue 1 doteraz vysielal program Canal Plus, ktorý bude naďalej vysielať nedeľný večerný zápas a sobotňajšie duely. Televízie spolu zaplatia lige asi 510 miliónov eur za sezónu, pričom vedenie súťaže obchod označilo ako "skutočne uspokojivý výsledok, ktorý napĺňa našu stratégiu napriek nízkej konkurenčnej súťaži na francúzskom trhu".
      "Po zabezpečení medzinárodných vysielacích práv sme šťastní, že sme sa stali súčasťou progresu francúzskeho futbalu," povedal riaditeľ kanálu Al-Džazíra Sport Nasser Al Khelaifi, ktorý bude aj prezidentom klubu Paríž Saint-Germain. Katarská spoločnosť v ktorej figuruje totiž nedávno získala 70 percent akcií klubu.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies