Petr Čech ostáva v Londýne, bude obliekať dres Arsenalu

NETKY.SK • 21 Jún 2015, 14:00 • 2 min
Petr Čech ostáva v Londýne, bude obliekať dres Arsenalu

LONDÝN – Prestup dlhoročnej opory v bráne Chelsea Petra Čecha do konkurenčného Arsenalu je takmer hotovou vecou. Na rozlúčku dostane od klubu mimoriadny bonus.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia Arsenalu očakávajú príchod Petra Čecha každým dňom, keďže ten chce zostať v Londýne aj naďalej. Chelsea svojmu legendárnemu brankárovi vyšla v ústrety a tento prestup mu povolila.

 

Tridsaťtriročný brankár vyhral v Cheslea všetky hlavné trofeje, ktoré sa len dali a bol pravdepodobne najlepším brankárom v histórii Blues. Podľa The Sunday People dostane od majiteľa Romana Abramoviča výnimočný bonus na znak vďaky za dlhoročné služby.

Čechovi vyprší zmluva s Chelsea o 12 mesiacov a Arsenal je za českú brankársku jednotku ochotný zaplatiť osem miliónov libier.

Brankár dostane od svojho súčasného zamestnávateľa veľkú časť mzdy, ktorá mu podľa zmluvy prislúcha a okrem toho aj jednu mimoriadnu prémiu, ktorú mu ako gesto dobrej vôle odobril ruský majiteľ klubu. Čech tak zinkasuje celkom štyri milióny libier.

V nadchádzajúcej sezóne Chelsea privíta Arsenal na svojom štadióne už 19. septembra 2015.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies