Petr Čech dostal od Chelsea povolenie na rokovania s inými klubmi

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 17:04 • 2 min
Petr Čech dostal od Chelsea povolenie na rokovania s inými klubmi

LONDÝN – Brankárska kariéra Petra Čecha v Chelsea sa po 11 rokoch chýli ku koncu, keď jeho agent potvrdil, že dostal povolenie rokovať s inými klubmi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný brankár nastúpil v zostave Chelsea len v 15 zápasoch, keďže brankárskou jednotkou sa stal Belgičan Thibaut Courtois.

"Chelsea nám dala povolenie rokovať s klubmi, ktoré majú o Petra záujem," povedal Čechov agent Viktor Kolář. "Petr potvrdil svoj záujem pravidelne hrať v špičkovom klube. To je úloha, na ktorej teraz pracujeme, inak sa nič nemení. Prestupové obdobie začína až 1.júla."

 



Tréner Blues José Mourinho ešte minulý týždeň v piatok povedal, že by si chcel Čecha ponechať na Stamford Bridge: "Chcem mojich najlepších hráčov. Petr je jedným z najlepších. Neviem či to je pravda, čo hovorí jeho agent. Možno to tak je, ale hráč má zmluvu s Chelsea a klub bude mať posledné slovo pri rozhodovaní. Očakávam, že Čech bude v Chelsea aj v budúcej sezóne, pretože myslím pozitívne a som optimista. Chcel by som, aby zostal."

Český reprezentant prestúpil do Chelsea v roku 2004 a počas svojej 11-ročnej kariéry s klubom získal štyri majstrovské tituly Premier League, štyri triumfy v FA Cupe a tri v Ligovom pohári a taktiež jeden titul z Ligy majstrov a rovnako aj z Európskej ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies