Peter Sagan predviedol svoju zručnosť na horskom bicykli

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 11:12 • 2 min
Peter Sagan predviedol svoju zručnosť na horskom bicykli

MASSA MARITTIMA - Peter Sagan ukázal svoju cyklistickú všestrannosť aj v ďalšom videoklipe, v ktorom výrobca bicyklov a hlavný sponzor jeho tímu prezentoval svoj nový produkt.

slovakia

left justify in out

Spoločne s bronzovým medailistom z olympijských hier 2012 v cross country v horskej cyklistike Marcom Fontanom predviedol jazdec tímu Cannondale svoje umenie v uličkách mestečka Massa Marittima v južnom Toskánsku a v lesoch v jeho okolí. Sagan vo videoklipe hovorí o svojej láske k horským bicyklom a o voľnej jazde v terénoch. Slovák a Talian predviedli viaceré kúsky, nechýbalo skákanie po schodoch či jazda na zadnom kolese.

 

Peter Sagan sa v mladosti venoval horskej cyklistike i cyklokrosu, na širokých kolesách občas trénuje. V roku 2012 sa objavili úvahy, že by mohol štartovať na olympijských hrách v Londýne aj v cross country. V roku 2008 sa stal juniorským majstrom sveta i Európy v horskej cyklistike, na svetovom šampionáte v cyklokrose skončil druhý. Až potom sa začal zameriavať najmä na cestnú cyklistiku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies