Peter Cmorik sa teší na turné po Slovensku, oslávi desať rokov na scéne

NETKY.SK • 7 Október 2016, 13:22 • 2 min
Peter Cmorik sa teší na turné po Slovensku, oslávi desať rokov na scéne

BRATISLAVA - Slovenský spevák a hudobník Peter Cmorik sa teší na turné po rodnej krajine, počas ktorého spolu s kapelou oslávi desať rokov na scéne. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť na hity ako Dážď, Mám pocit, Premýšľam nad tebou či Jedno si želám.

slovakia

left justify in out

Zaznejú aj skladby z muzikálov Jesus Christ Superstar alebo Rómeo a Júlia, ale tiež novinka Kříž svůj neseme, ktorú nahral s českým pesničkárom Jaromírom Nohavicom k pripravovanému filmu Muzzikanti.

 

"Plánujem to všetko ako jednu peknú spomienku na to všetko, čo sa za tých desať rokov udialo. Skvelé spolupráce v duetách so zvučnými menami, náročné party z muzikálov, v ktorých som hral, a niečo aj zo skvelých vecí, čo som spieval v SuperStar. No a to najdôležitejšie, predstavím svoj nový singel. Veľmi sa na to teším, veď desať rokov je predsa len nejaká doba a je hodná oslavy," povedal muzikant.


Turné odštartuje 3. novembra v bratislavskom Istropolise, kde spevák pokrstí album Best Of. Vystúpi aj Zuzana Smatanová, ktorá s kolegom predstaví pieseň Čo má prísť, príde. Na pódiu sa ukáže aj kapela Peter Bič Project. "Celú našu kapelu spája s Cmorom niekoľkoročné kamarátske puto. Peťo s nami hral na každom našom koncerte v rámci našej Just a Tour. Sme radi, že nás zavolal na svoje turné a môžeme mu jeho podporu oplatiť. Už teraz môžem povedať, že scenár nášho spoločného hrania sa otočí. Takto spolu zahráme po prvý raz a veľmi sa na to tešíme," uviedol Peter Bič, ktorého skupina vystúpi aj na koncertoch v Nitre, Prešove a Cmorikovej rodnej Rožňave.

 

Tridsaťšesťročný muzikant okrem toho zavíta aj do Nového Mesta nad Váhom, Humenného, Košíc, Veľkého Krtíša, Martina a Žiliny. Peter Cmorik po prvý raz zaujal verejnosť v roku 2006 počas účinkovania v druhej sezóne súťaže Slovensko hľadá SuperStar, ktorú napokon aj vyhral. V rovnakom roku vydal aj debutový album Nádherný deň. Niekoľkonásobný držiteľ Zlatého slávika v kategórii Spevák roka má na konte tiež štúdiovky Žijem ako viem (2007), Jedno si želám (2009) a ...o Tebe (2013).

Turné Peter Cmorik & Band - 10 rokov na scéne:
3. novembra - Bratislava, Istropolis + Zuzana Smatanová a Peter Bič Project
4. novembra - Nové Mesto nad Váhom, Blue Note
6. novembra - Nitra, Park kultúry a oddychu (PKO) + Peter Bič Project
7. novembra - Prešov, Kino Scala + Peter Bič Project
8. novembra - Humenné, Dom kultúry
9. novembra - Košice, Historická radnica
10. novembra - Rožňava, Športová hala + Peter Bič Project
11. novembra - Veľký Krtíš, Kultúrny dom
19. novembra - Martin, Kino Strojár
20. novembra - Žilina, Holiday Inn



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies