Peter Bič Project hrajú mŕtvym

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 13:52 • 2 min
Peter Bič Project hrajú mŕtvym

BRATISLAVA - Nový album slovenskej kapely Peter Bič Project Just a Story vznikol podľa slov jej lídra v skutočne náročných podmienkach.

slovakia

left justify in out

 Skúšobňa mladej skupiny totiž sídli hneď vedľa pohrebného ústavu. „Máme novú skúšobňu v susedstve s pohrebným ústavom, takže hráme o dušu a kúsok od nás spia ľudia bez duše,“ prezradil Peter Bič v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Vedľa ležia normálne mŕtvoly a často sa nám stáva, že niekto príde a dohovára nám, aby sme prestali hrať, že tam má zosnulú rodinu a že je to veľmi trápne, keď im hráme pesničky,“ priblížil známy gitarista. „Už sme sa dokonca kvôli tomu aj presťahovali o ulicu ďalej a potom sme zistili, že tam, kde sme teraz, tie mŕtvoly práve ležia, čiže je to ešte oveľa horšie,“ poznamenal. 

 

„Je to taký zvláštny pocit, keď máte niekam ísť a viete, že je tam taká tenká stena a za ňou sú truhly a ľudia a my v tom procese tvoríme pesničky,“ podotkol talentovaný hudobník s tým, že ho napriek tomu láka ísť si raz zahrať aj uprostred noci. „Vyskúšal by som, aké je hrať tam v noci, čo sa bude diať,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies