VIDEO Pes zožral svojmu nezodpovednému majiteľovi drogy. V záchvate ho roztrhal a zabil

NETKY.SK • 15 September 2017, 09:50 • 2 min
VIDEO Pes zožral svojmu nezodpovednému majiteľovi drogy. V záchvate ho roztrhal a zabil

LONDÝN - Drogovo závislý muž sa zúčastnil na natáčaní dokumentu televízie BBC. V priebehu natáčania sa však stala veľká tragédia. Pes usmrtil svojho majiteľa priamo pred zrakmi televízneho štábu.

slovakia

left justify in out

Štvornohému chlpáčovi našli v tele osemnásobok dávky drogy, ktorú by užil človek. Zosnulý iba 41-ročný Mario Perivioitos bol uprostred natáčania dokumentu, keď dostal epileptický záchvat a zvalil sa na posteľ.

 

Jeho pes, stafordský bulteriér Mojor, sa tak zľakol, že svojho majiteľa napadol. V záchvate mu začal trhať mäso z tváre a krku. Ani privolaná záchranná služba mu žiaľ nebola schopná pomôcť, keďže jeho zranenia boli príliš vážne.

 

Následné vyšetrovanie tohto tragického incidentu preukázalo, že v tele psa sa nachádzali stopy cracku a morfia. Lekár usúdil, že nezodpovedné zaobchádzanie s drogami zapríčinilo aj jeho následnú smrť.

 

„Je veľmi pravdepodobné, že pes zožral drogy svojho majiteľa,“ uviedol veterinár Nicholase Carmichael. Pes podľa jeho názoru drogy našiel a zožral pár hodín pred útokom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies