Pes odhalil vraždu, domov priniesol hlavičku novorodenca!

NETKY.SK • 10 Január 2018, 14:27 • 2 min
Pes odhalil vraždu, domov priniesol hlavičku novorodenca!

BUDAPEŠŤ – V maďarskom mestečku Pásztó došlo k tragédii! Monika tesne po pôrode odsekla hlavu svojmu nechcenému, čerstvo narodenému dieťaťu. Jej obludný čin odhalil pes z jej susedstva, ktorý pohodenú hlavičku medzi odpadkami vyňuchal a priniesol ju domov.

slovakia

left justify in out

Majiteľ psa Szabolcs Balázs neveril vlastným očiam, keď sa medzi dverami zjavil jeho štvorný kamarát a v papuly zviera hlavičku novorodenca. Okamžite kontaktoval miestnu políciu.  Informoval portál Novinky.cz. Po príchode polície a odhalení matky – vrahyne ju okamžite zatkli.

 

Tá sa momentálne nachádza za mrežami a čaká na súdny proces. Žena je obvinená z brutálnej vraždy vlastného dieťaťa. Táto zvrátená vražda sa stala v mestečku Pásztó, kde prevažne žijú sociálne slabšie rodiny. “V osade bolo veľa policajtov, ktorí sa vypytovali, aká žena mohla dieťa porodiť. Potom zadržali Moniku. Nechce sa mi veriť, že dokázala odrezať hlavu vlastnému dieťaťu,” uviedol miestny obyvateľ.

 

Nešťastnica podľa doposiaľ zistených informácií svoje tehotenstvo tajila, keďže je silnejšej postavy, nikto jej zopár kíl navyše neriešil. Žije so svojím priateľom, s ktorým má 3 deti. Prečo Monika takýmto brutálnym spôsobom zabila svoje dieťa sa doposiaľ nepodarilo zistiť. No možností je viacero.

 

Tehotenstvo tajila pretože bola znásilnená a hanbila sa ísť na políciu alebo jednoducho podviedla svojho druha, pred ktorým to chcela ututlať a tak sa dieťaťa po pôrode zbavila. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies