Pavlík má stop na 2 duely, Senica, Slovan a Trnava po 300 eur

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 20:28 • 2 min
Pavlík má stop na 2 duely, Senica, Slovan a Trnava po 300 eur

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala stopéra FK Senica Petra Pavlíka, vylúčeného za podrazenie súpera v jasnej gólovej príležitosti v sobotňajšom zápase Corgoň ligy v Ružomberku, pozastavením výkonu športovej činnosti na 2 súťažné stretnutia od 4. mája.

slovakia

left justify in out

Obranca Dukly Banská Bystrica Matej Podstavek, ktorý videl červenú kartu doma proti FC Nitra za hranie rukou a zmarenie jasnej gólovej príležitosti tiež v dueli 29. kola, dostal dištanc na 1 súťažné stretnutie od 4. 5. 2014. Informuje o tom oficiálna internetová stránka SFZ v novej úradnej správe.

 

Z vylúčených druholigistov si Imrich Bedecs a Filip Molnár (obaja SFM Senec) nezahrajú 1 súťažný zápas od 5. mája 2014. Za päť napomenutí žltou kartou majú stop na jedno súťažné stretnutie od 6. 5. Pavol Jurčo (Žilina), Luis Fernando Furtado de Oliveira Bolinha (Zlaté Moravce), Martin Boszorád (Nitra), Richard Čiernik (Dubnica nad Váhom) a Ján Kostúrik (Rimavská Sobota). Podmienečné upustenie od výkonu zvyšku trestu majú Jakub Kosorin (Senica - 1 týždeň) a Tomáš Bagi (Slovan Bratislava - 1 súťažný duel), obaja do 7. augusta. 

 

DK SFZ uložila trom corgoňligovým klubom FK Senica, ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava finančnú pokutu 300 eur. 

Asistent trénera druholigového klubu ŠK SFM Senec Štefan Kollár má rozhodnutím "disciplinárky" pozastavený výkon funkcie na 4 týždne nepodmienečne, ďalší asistent trénera v Senci Attila Pinte dostal stop na 3 týždne, obaja od 26. apríla 2014. "Disciplinárka" žiada do 14. mája písomné stanovisko trénera tímu ŠK Slovan Bratislava juniori Ondreja Krištofíka k vykázaniu z lavičky náhradníkov počas stretnutia 24. kola Tipos III. ligy Západ a predbežným ochranným opatrením menovanému pozastavuje výkon funkcie od 7. 5. 2014. 

 

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu žiada do 14. mája podrobné písomné stanovisko ŠK Slovan Bratislava k hrubému nešportovému správaniu divákov (hrubé urážlivé pokriky voči súperovi, SFZ a jeho predstaviteľom, použitie pyrotechniky, napadnutie priaznivca MFK Košice, správanie priaznivcov počas hymny SR, počas minúty ticha za tragicky zosnulého motokrosového pretekára, vniknutie priaznivcov na hraciu plochu pred a po stretnutí, napadnutie priaznivca Košíc na hracej ploche po stretnutí finále Slovnaft Cupu 1. mája v Myjave), podrobné písomné stanovisko MFK Košice k hrubému nešportovému správaniu divákov (hrubé urážlivé pokriky voči súperovi, SFZ a jeho predstaviteľom, použitie pyrotechniky, hádzanie predmetov na hraciu plochu, správanie priaznivcov počas minúty ticha za tragicky zosnulého motokrosového pretekára, vniknutie priaznivca na hraciu plochu po stretnutí finále Slovnaft Cupu 1. 5. v Myjave) a podrobné písomné stanovisko od Slovenského futbalového zväzu ako organizátora finále Slovnaft Cupu k hrubému nešportovému správaniu divákov (hrubé urážlivé pokriky voči súperovi, SFZ a jeho predstaviteľom, použitie pyrotechniky, napadnutie priaznivca MFK Košice, správanie počas hymny SR, počas minúty ticha za tragicky zosnulého motokrosového pretekára, vniknutie priaznivcov na hraciu plochu pred a po stretnutí 1. mája v Myjave). 

 

"Disciplinárka" žiada písomné stanovisko do 14. 5. aj od FC Spartak Trnava a FC ViOn Zlaté Moravce za hrubé nešportové správanie divákov (hrubé urážlivé pokriky a vniknutie priaznivcov na hraciu plochu počas stretnutia 29. kola Corgoň ligy v Zl. Moravciach). 

 

Na základe sťažnosti asistenta trénera Spartaka Myjava Ľuboša Nosického DK SFZ žiada trénera AS Trenčín Ivana Vrabca o vyjadrenie k jeho vyhláseniam na pozápasovej tlačovej konferencii a v masmédiách po 28. kole Corgoň ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies