Pamela Anderson sa rozišla s ďalším manželom

NETKY.SK • 23 Január 2022, 16:06 • 2 min
Pamela Anderson sa rozišla s ďalším manželom

BRATISLAVA - Kanadsko-americká herečka a Dan Hayhurst sa zosobášili 24. decembra 2020 v jej dome na Vancouverovom ostrove.

slovakia

left justify in out

Zástupca 54-ročnej modelky potvrdil pre americký magazín People, že dvojica sa nedávno rozišla, pričom rozhodnutie prišlo z jej strany. Dôvod ich rozchodu zatiaľ nie je známy. People priniesol v septembri 2020 informáciu o tom, že herečka a jej bodyguard spolu začali randiť. „Je skvelé byť so skutočným mužom, ktorý dokáže vymeniť žiarovku. Je užitočný. Je to pre mňa novinka,“ vyhlásila neskôr na margo nového manžela. 

 

 

Anderson sa vydala už šesť ráz. V rokoch 1995 až 1998 bol jej manželom bubeník kapely Mötley Crüe Tommy Lee, s ktorým má dvoch synov Brandona Thomasa a Dylana Jaggera. V júli 2006 si ju zobral za manželku spevák Kid Rock. V novembri toho istého roka však požiadala o rozvod. Dva razy sa vydala za Ricka Salomona – v rokoch 2007 a 2013. V oboch prípadoch ich manželstvo nevydržalo ani rok. V januári 2020 si zobrala producenta Jona Petersa a o mesiac ohlásila ich rozchod. 

 

Prečítajte si tiež: Novozélandská premiérka zrušila svadbu. Aký mala dôvod?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies