Pálffyho tvrdý zákrok rozpútal vášne, rozhodcovia rozdali 292 tr. minút

NETKY.SK • 16 Marec 2012, 08:07 • 2 min
Pálffyho tvrdý zákrok rozpútal vášne, rozhodcovia rozdali 292 tr. minút

Pálffyho tvrdý zákrok rozpútal vášne, rozhodcovia rozdali 292 tr. minút - Hokej Vybičovaná atmosféra, nervozita a často aj agresivita patria k hokejovým duelom v play off, kde ide o veľmi veľa.

slovakia

left justify in out

img

Vybičovaná atmosféra, nervozita a často aj agresivita patria k hokejovým duelom v play off, kde ide o veľmi veľa. Podobne to vyzeralo aj vo štvrtok v Skalici, ktorá zdolala Zvolen 3:1 a ešte sa tak udržala v play off. Kým do polovice stretnutia bolo všetko v rámci normy, po druhej časti rozdali rozhodcovia 292 trestných minút.
      Všetko odštartovala 30. minúta a nešetrný zákrok domáceho kapitána Pálffyho na zvolenského útočníka Radovana Puliša. Zákrok okamžite rozprúdil vášne a za Pálffym vyštartovalo niekoľko Zvolenčanov. To samozrejme domáci nemohli nechať len tak a okamžite sa strhla hromadná bitka. "Všetci to videli, bol to faul zozadu a bola tam krv nášho hráča. Nebol signalizovaný ani faul ani nič, tak sme cítili krivdu a strhla sa mela. Skočili tam traja Skaličania a ja som na nič nečakal a skočil som tam tiež. Predsa sa tu nenecháme biť," povedal zvolenský útočník Marek Slovák, ktorý dostal za bitku 5+DKZ.
      Situáciu videl trochu inak domáci útočník a hrdina zápasu Tibor Višňovský. "Dnes musím pochváliť Žiga Pálffyho, ktorý ukázal ako sa hrá v play off. Hral nesmierne do tela a hecoval chalanov," povedal strelec prvého a tretieho gólu Skalice a k spomínanej šarvátke dodal: "Súper potom pichol do osieho hniezda. Ja som síce ten zákrok nevidel, no toto sú zápasy play off a nám takéto hecovanie pomáha."
      Samotný Puliš si zo súboja odniesol tržnú ranu na hornej pere, no príliš sa tým nevzrušoval. "Jednoducho sme sa zrazili a udrel som si pery o hranu mantinelu. To sa stáva, nemôžem sa na nič sťažovať," povedal s pokojným hlasom. Puliš po ošetrení a niekoľkých štichoch naskočil opäť do zápasu a ešte ho poriadne zdramatizoval, keď v 53. minúte znížil na 1:2. "S návratom na ľad som neváhal, v play off nemôžete cítiť bolesť. Bohužiaľ sme prehrali, takže ten gól nakoniec nebol dôležitý. Verím, že vyhráme doma, urobíme preto všetko," dodal.
      Nervozita nezmizla až do konca duelu a 12 hráčov sa na ľade vyskytlo len sporadicky. Rozhodcovia poslali predčasne pod sprchy až šiestich hráčov, po troch z oboch táborov, a viacerí dostali osobné tresty.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies