Päťdesiatročná Demi Moore vraj chodí s o polovicu mladším mužom

NETKY.SK • 29 November 2012, 08:10 • 2 min
Päťdesiatročná Demi Moore vraj chodí s o polovicu mladším mužom

Päťdesiatročná Demi Moore vraj chodí s o polovicu mladším mužom

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Demi Moore má podľa denníka New York Post nového priateľa. Päťdesiatročná hviezda vraj chodí s 26-ročným obchodníkom s umením Vitom Schnabelom. Informácie sú založené na tvrdeniach hostí z párty supermodelky Naomi Campbell v Indii, kde spolu údajne tancovali a správali sa k sebe ako pár. Schnabela v minulosti spájali aj s modelkou Elle Macpherson či herečkou Liv Tyler.
   Demi Moore je známa napríklad z filmov Duch (1990), Len samé problémy (1991), Zopár správnych chlapov (1992), Neslušný návrh (1993), Šarlátové písmeno (1995), Porotkyňa (1996), Striptíz (1996), G.I. Jane (1997), Krádež diamantov (2007) či Margin Call (2011). Herečka, ktorá má za sebou manželstvo s Bruceom Willisom, sa vlani v novembri rozišla s tretím manželom Ashtonom Kutcherom, ktorý ju údajne niekoľkokrát podviedol. Tento rok vo februári sa liečila v sanatóriu Cirque Lodge v Utahu, kde riešila svoje problémy s neznámou závislosťou a poruchou prijímania potravy.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies