FOTO Ožratý tínedžer havaroval na skútri. Po páde na zem zaspal...

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 11:34 • 2 min
FOTO Ožratý tínedžer havaroval na skútri. Po páde na zem zaspal...

PREŠOV - Tomu sa povie opica! Tínedžer to prehnal s alkoholom natoľko, že po nehode na skútri a páde na zem zaspal. Stíhajú ho na slobode.

slovakia

left justify in out

Prešovskí dopravní policajti obvinili včera z prečinu Ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 16-ročného chlapca z obce Chminianska Nová Ves v okrese Prešov. Obvinený mladík viedol krátko po polnoci ako nevodič skúter bez evidenčného čísla po miestnej komunikácii v obci Chminianska Nová Ves. Bez cudzieho zavinenia spadol z motocykla na vozovku a zaspal, informuje polícia na svojej facebookovej stránke.

 

 

img

Miesto nehody. Foto: Polícia

 

 

Mladíka si všimol náhodný okoloidúci, ktorý privolal záchranárov a následne bola vyrozumená aj polícia. Po príchode policajnej hliadky na miesto bol chlapec podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 1,85 promile. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol prepustený a stíhaný je na slobode.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies