Valentínska súťaž o krém od spoločnosti Reconvel v hodnote 199€

NETKY.SK • 10 Február 2023, 09:10 • 2 min
Valentínska súťaž o krém od spoločnosti Reconvel v hodnote 199€

Prinášame Vám súťaž o spevňujúci placentárny krém s liftingovým efektom proti vráskam v hodniote 199€

slovakia

left justify in out

Spevňujúci placentárny krém s liftingovým efektom a vysokým obsahom biologických peptidov proti vráskam Royal-Skin Creme PLUS 30ml - pumpička.
Ľahký krém s bioaktívnymi ultrafiltrovanými peptidmi svojím zložením napomáha regenerácii pokožky, navracia bunkám energiu a posilňuje prirodzenú obnovu pleti. Peptidy ako krátke reťazce aminokyselín majú v našej kozmetike za úlohu opätovne obnoviť produkciu kolagénu a spomaliť tak proces starnutia. Účinok placentárneho ultrafiltrátu je posilnený Goj (Kustovnica čínska). Vplyv extraktu (GOJI) na pokožku spočíva v tom, že zrýchľuje metabolizmus buniek pokožky, čím sa bunky rýchlejšie obmieňajú a stimuluje sa rast nových buniek. Výživné látky bránia vzniku voľných radikálov, umožňujú pokožke lepšie sa brániť agresívnym vplyvom.  Komfortná textúra je vhodná pre všetky typy pleti na každodenné použitie. Krém je určený predovšetkým na tvár, dekolt a ruky.

 

Vlastnosti:
• pre všetky typy pleti
• regenerácia pokožky
• spomalenie starnutia kože
• bez obsahu parabénov a silikónov
• bez parfumácie
• rýchlo vstrebáva do pokožky

 

Ako používať:
Nanášajte každé ráno a večer na čistú, tonizovanú pleť. Aby ste zachovali čistotu, krém naneste priloženou špachtličkou na končeky prstov a potom ho jemne vmasírujte do tváre, krku a dekoltu od stredu smerom von. Vyhnite sa oblasti očí. Pozor krém je bez ochrany SPF - nechráni pred slnkom.

 

Viac o kréme Royal-Skin Creme PLUS ako aj o spoločnosti Reconvel si môžete prečítať tu.

 

PODMIENKY SÚŤAŽE nájdeš tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies