Ozbrojený páchateľ vylúpil vo Veľkých Kapušanoch herňu

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 11:29 • 2 min
Ozbrojený páchateľ vylúpil vo Veľkých Kapušanoch herňu

VEĽKÉ KAPUŠANY - So zbraňou v ruke vylúpil neznámy páchateľ herňu vo Veľkých Kapušanoch. Polícia po ňom intenzívne pátra.

slovakia

left justify in out

K lúpežnému prepadnutia došlo v noci z utorka na stredu (15.7.). Neznámy páchateľ asi o 1.15 hodine zazvonil na zvonček herne. Po tom, čo ho obsluha pustila dovnútra, s kuklou na hlave a s krátkou zbraňou v ruke si od nej vypýtal peniaze. "Zamestnankyňa herne mu zo strachu o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť vo výške viac ako 400 eur. Páchateľ si peniaze zobral a z herne odišiel. Počas lúpeže sa nikto nezranil," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

 

Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za čo páchateľovi v prípade vypátrania a dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies