Otec prichytil ako mu znásilňuje syna a dobil ho takmer na smrť, polícia ho neobvinila!

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 10:15 • 2 min
Otec prichytil ako mu znásilňuje syna a dobil ho takmer na smrť, polícia ho neobvinila!

DAYTONA BEACH – Úchylný opatrovateľ dostal, čo si zaslúžil! Otec malého chlapca zistil, že jeho opatrovateľ znásilňuje jeho syna, a tak sa rozhodol zobrať spravodlivosť do vlastných rúk a úchyla dobil na nepoznanie.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný Raymond Frolander žije hneď vedľa Jasona Browninga (35) a jeho syna (11) opatruje už od jeho ôsmych rokov. Browning jedného dňa vošiel do izby a našiel tam Frolandera s nohavicami spustenými pri členkoch spolu so svojím synom. Otec neváhal a pedofila zmlátil takmer na smrť. Išiel do kuchyne pre nôž, aby ho zabil, ale jeho syn ho zastavil.

 

Browning potom s pokojom Holanďana zavolal na tiesňovú linku: „Vošiel som do izby a muž tam znásilňoval môjho syna. Mám ho tu pre vás v kaluži krvi, dôstojník. Je v poriadku a knokautovaný na zemi pre vás. Odtiahol som ho do obývačky. Pošlite sanitku. Bude ju potrebovať.“

 

 

Frolander sa na polícii ku všetkému priznal a prehovoril aj Browningov syn, ktorý prezradil, že ho znásilňuje od jeho ôsmych rokov.

 

Šéf polície vo floridskom meste Daytona Beach Michael Chitwood obhajuje čin Browninga a polícia voči nemu nevznesie žiadne obvinenie. „Je to otec, ktorý konal ako otec. Nevidím nič z čoho by sme mohli otca obviniť,“ prezradil Chitwood. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies