Ôsmu časť Rýchlo a zbesilo bude režírovať F. Gary Gray

NETKY.SK • 9 Október 2015, 12:44 • 2 min
Ôsmu časť Rýchlo a zbesilo bude režírovať F. Gary Gray

BRATISLAVA - Nasledujúcu časť úspešnej série Rýchlo a zbesilo s názvom Furious 8 bude režírovať F. Gary Gray. Správu priniesol portál magazínu Entertainment Weekly krátko po tom, ako sa Gray pochválil novinkou prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Režisér filmu Straight Outta Compton (2015) tak potvrdil skoršie dohady, ktoré naznačovali, že snímky by sa mal chopiť práve on. Štyridsaťšesťročný rodák z New Yorku nahradí Jamesa Wana, ktorý sa postaral o réžiu zatiaľ poslednej časti s názvom Rýchlo a zbesilo 7 (2015). Spomínaná snímka zaznamenala úspech na celom svete a momentálne jej patrí piata priečka medzi najlepšie zarábajúcimi filmami všetkých čias.


Americký režisér F. Gary Gray sa do povedomia verejnosti po prvý raz výraznejšie zapísal filmom Vyjednávač (1998). O päť rokov neskôr režíroval úspešnú snímku Lúpež po taliansky, v ktorej hlavných úlohách sa predstavili Mark Wahlberg a Charlize Theron. Gray sa režisérsky podieľal aj na snímkach Osamelý pomstiteľ (2003), Buď cool (2005) či Ctihodný občan (2009). Tento rok sa dostala do kín jeho zatiaľ posledná snímka, životopisná hudobná dráma Straight Outta Compton, ktorá rozpráva o americkej hip-hopovej formácii N.W.A.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies