Opitý vodič narazil do dvoch áut a dopravnej značky

NETKY.SK • 13 August 2014, 11:44 • 2 min
Opitý vodič narazil do dvoch áut a dopravnej značky

MICHALOVCE – Do dvoch áut narazil a po dopravnej značke prešiel v utorok (12.8.) popoludní v Michalovciach 37-ročný vodič vozidla zn. VW Passat.

slovakia

left justify in out

"Po nehode policajti vodiča vyzvali na vykonanie dychovej skúšky, pričom mu bola nameraná hodnota 1,14 mg/l alkoholu v dychu (2,38 promile). Vodiča umiestnili do cely policajného zaistenia," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Vodič z Michaloviec najprv na parkovisku pri polyfunkčnom objekte na Okružnej ulici narazil do zaparkovaného vozidla zn. Peugeot a následne na trávnatej ploche prešiel po dopravnej značke Daj prednosť v jazde. Ani to ho však nezastavilo. Na ďalšom parkovisku pri obytnom bloku narazil do vozidla zn. Audi A6 a pri parkovaní svojho auta navyše poškodil ďalšie vozidlo zn. Peugeot. Na autách a dopravnom značení vznikla podľa polície celková škoda 2250 eur.

 

Poverený príslušník policajného dopravného inšpektorátu v Michalovciach vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Hrozí mu trest odňatia slobody až na jeden rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies