Olúpili dvoch mužov, skončili vo väzbe

NETKY.SK • 13 November 2014, 15:07 • 2 min
Olúpili dvoch mužov, skončili vo väzbe

BRATISLAVA/ZVOLEN - Vo vyšetrovacej väzbe skončila dvojica, ktorá začiatkom novembra na ulici Ľ. Štúra vo Zvolene prepadla dvoch mužov. Obeťou 39-ročného Vojtecha a 19-ročnej Ireny sa najskôr stal 31-ročný Čech.

slovakia

left justify in out

Páchatelia úradovali večer. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, Vojtech ho napadol, keď spadol na zem, sadol si na neho a päsťami ho udieral do hlavy. Jeho pomocníčka mu zatiaľ prehľadala vrecká a zobrala mu mobil. Muž utrpel zranenia, z ktorých sa týždeň liečil. O deň neskôr napadli 69-ročného Zvolenčana. Zozadu ho udreli do hlavy a po páde na zem mu prehľadali vrecká. Dôchodca prišiel o mobil, peňaženku a doklady a utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako desať dní. Krátko po čine Vojtecha zadržali a neskôr skončila v rukách polície aj Irena. V prípade dokázania viny môže dvojica stráviť za mrežami sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies