OĽaNO vytvorilo webstránku pre nezávislých kandidátov

NETKY.SK • 13 Október 2014, 17:48 • 2 min
OĽaNO vytvorilo webstránku pre nezávislých kandidátov

BRATISLAVA - Hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti vytvorilo webstránku VolimLudi.sk, na ktorej sa môžu predstaviť nezávislí kandidáti do novembrových komunálnych volieb.

slovakia

left justify in out

OĽaNO tvrdí, že v týchto voľbách podporuje takých nezávislých kandidátov, ktorí sa budú zodpovedať iba svojim voličom a nebudú mať záväzky voči straníckym šéfom alebo rôznym sponzorom. "Keďže takíto nezávislí kandidáti musia vybojovať boj so straníckymi štruktúrami a rôznymi záujmovými skupinami, vytvorili sme webstránku VolimLudi.sk, na ktorej sa môžu predstaviť voličom," uvádza hnutie v tlačovej správe.

 

Portál VolimLudi.sk dáva kandidátom napríklad bezplatnú možnosť propagácie – môžu si vytvoriť a vytlačiť vlastné volebné letáčiky, ktoré pre nich pripravili v rôznych prevedeniach. „Táto webstránka integruje dôležité informácie o kandidátoch, umožňuje diskusiu s voličmi, ponúka manuál ako viesť úspešnú kampaň, a prezentuje aj ďalšie užitočné projekty, ktoré pomáhajú voličom i nezávislým kandidátom. Týmto spôsobom sme vlani pomohli aj mnohým kandidátom vo voľbách do VÚC a veríme, že pomôžeme aj teraz. Je tam viacero otázok, ktoré voličom ukážu, aký otvorený a transparentný je daný kandidát,“ uviedol líder hnutia Igor Matovič. "Stránka VolimLudi.sk, ktorú sme vytvorili, má pomôcť voličom pri rozhodovaní, aby spoznali kandidátov, ale pomôže aj samotným kandidátom – môžu férovo prezentovať svoje schopnosti," poznamenal predseda poslaneckého klubu hnutia Richard Vašečka. Nových primátorov miest, starostov obcí a poslancov zastupiteľstiev si budeme voliť 15. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies