OKTAGON 45: SPECIAL

NETKY.SK • 28 Júl 2023, 18:14 • 2 min
OKTAGON 45: SPECIAL

Online výsledky zápasov:

slovakia

left justify in out

Už za pár okamihov začína najkrajší MMA event roka na Pražskej Štvanici a portál Netky.sk vás bude informovať o priebehu dnešného turnaja. Turnaj začína 18:30.

 

PRELIMS:

1. zápas: KRAJČOVIČ vs. GUMIENNA

- Gumienna víťazí 3:0 na body.

Zápas v ktorom sme do poslednej sekundy nevedeli kto nastúpi proti polke dopadol víťazstvom Guimenny ktorá si Luciu Krajčovič postrážila a jednoznačne víťazí.

 

2. zápas: ROUŠAL vs. HERCZEG 

- Roušal víťazí 2:1 na body.

Ruchy Roušal si prvýkrát vyskúšal zápas pod pravidlami mma. Veľmi zaujimavý zápas v ktorom sa Herczeg stále snažil zápas strhnúť na zem končí výhrou Roušala ktorý ukázal mma komunite že fantasticky natrénoval zem a má nám v mma ešte čo ukázať.

 

3. zápas: CORDERO vs. TÖRÖK

- Cordero víťazí KO v 1.kole

Zápas ani nezačal a je koniec! Jamie Cordero bleskovým highkickom uspal Töröka po 22 sekundách!

 

4. zápas: MAGNOR vs. MIKULÁŠEK

- Magnor víťazí na submisiu (rear-naked choke) v 1.kole 

55 sekúnd. Toľko trval zápas "Baby Jagy" a Magnora. Úvod ktorý Vašekovi Mikulášekovi vôbec nevyšiel. Tento faktor rozhodol zápas. Vašek sa snažil od prvej sekundy rozhodnúť zápas tvrdými údermi. Magnor si tieto údery ukontroloval a z ústupu zasiahol "Babu Jagu". Vašek Mikulášek po vyhlásení výsledku položil rukavice na stred oktagonu symbolizujúc koniec kariéry. Či to Vašek myslí vážne ukáže čas. 

 

MAIN CARD:

5. zápas: PRIMERA vs. ÚŠKRT  

- Úškrt víťazí v 3.kole na stopnutie doktora

Radovan Úškrt si stále drži 100% bilanciu ukončenia. Tato Primera takmer v celom zápase ovladal dianie. Až prisiel lakeť Rada Úškrta po ktorom Tato Primera začal nekontrolovane krvácať. Doktor po tom co videl Primeru, ukončil zápas.

 

6. zápas: MALACH vs. ROCK

- Rock víťazí v 1.kole na submisiu (rear-naked choke)

Jan Malach nezachytil úvod zápasu. Po inkasovaní round kicku Rock prevzal opraty zápasu do vlastných rúk a ukončil tento zápas hneď v 1.kole.

 

7. zápas: KERTÉSZ vs. SURDU

- Surdu vyhráva 3:0 na body.

Atraktivný zápas plný akcie končí bodovým rozhodnutím. Všetci traja bodový rozhodli zápas v prospech Iona Surdu.

 

8. zápas: LENGÁL vs. SCHECK

- Lengál vyhráva KO v 1.kole

Šialený zápas! Vlado Lengál si svojim výkonom podmanil celú Štvanicu! Po tom ako prežil vlastnú smrť, vstal z mŕtvych a prevalcoval Schecka a približuje sa bližšie k titulovej šanci.

 

9. zápas: BRYCZEK vs. KRIŠTOFIČ 

- Bryzcek víťazí v 1.kole KO

Bryczek nedal Pirátovi šancu. Bryczekova zadná pravá rozlúskla tento zápas. Bryczek sa týmto výkonom stáva titulovým vyzyvateľom šampióna strednej váhy Patrika Kincla.

 

BANTAMWEIGHT TITLE FIGHT

10. zapas: MÅGÅRD vs. LIMA

- Lima víťazí na body.

Bantamová divízia spoznala nového šampióna. Lima si poradil s Dánskym žralokom Jonasom Mågårdom a po vyše 600 dňoch má bantamový pás nového majiteľa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies